Life

Vali Bărbulescu, dezvăluiri după ce a ieșit de la Ferma. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor

Vali Bărbulescu, dezvăluiri după ce a ieșit de la Ferma. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor
 Vali Bărbulescu, dezvăluiri după ce a ieșit de la Ferma. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor - Image
Vali Bărbulescu, dezvăluiri după ce a ieșit de la Ferma. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor

Vali Bărbulescu se bucură să fie acasă alături de iubita lui, Delia. Cel mai mult i-a lipsit familia și tabieturile sale. Vali Bărbulescu se bucură de lucruri simple pe care le apreciază foarte mult.
‘Sunt sănătos, voinic, proaspăt întors de la Ferma. Acum pot să merg la evenimente. Mă bucur de libertate. Atunci când ești privat de niște lucruri îți dai seama că trebuie să apreciezi mai mult ceea ce ai de fapt. Mi-a lipsit familia, iubita mea și tabieturile de zi cu zi. (…) Eu nu sunt în măsură să judec foarte tare ce se întâmplă la Ferma. E un parcurs firesc. S-a ajuns la mai mult scandal, mai multă ceartă, la mai multă intrigă, mai multă nebunie. Unii ar spune că am ieșit când trebuia, alții ar spune că mi-ar fi priit acolo în momentul acesta. Acesta e un show de televiziune care trebuie urmărit ca atare. (…) Strategii există oriunde. Eu nu am fost adeptul strategiilor. Eu am mers pe sinceritate.’, a declarat Vali Bărbulescu pentru VIVA!.
Concurentul a făcut parte din gașca ‘bandiților’, iar grupul lor s-a destrămat atunci când au intrat în Fermă, unde erau și restul concurenților. Deși situația s-a schimbat radical de când a fost eliminat, Vali Bărbulescu nu consideră că a fost vorba de trădare.
‘Asta cu trădare este prea mult. La un moment dat Florin a făcut niște jocuri și niște discuții, care ar putea fi interpretate ca o trădare. Eu nu consider pe nimeni din gașca bandiților trădători. Se va vedea la sfârșit că noi, bandiții, vom rămâne uniți’, a mai spus fostul concurent de la Ferma.Sursa: RomaniaTV

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *