Sport

Tenis: Darren Cahill va fi prezent la Sports Festival

Tenis: Darren Cahill va fi prezent la Sports Festival
 Tenis: Darren Cahill va fi prezent la Sports Festival - Image
Tenis: Darren Cahill va fi prezent la Sports Festival

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, alături de care aceasta a câştigat primul său titlu de Mare Şlem şi a devenit numărul unu în tenisul feminin mondial, va fi prezent la Sports Festival, care va avea loc în perioada 13-16 iunie, la Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Cahill va susţine un ”masterclass specializat”, în plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferinţe sportive şi la meciul demonstrativ al Simonei Halep şi Marius Copil împotriva cuplului italian Flavia Pennetta/Fabio Fognini.

”Să antrenezi sportivi de performanţă este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlneşti personalităţi puternice şi extrem de diferite. Cum îţi adaptezi strategia sau ce tactici foloseşti pentru a oferi încrederea necesara sportivilor pentru a performa? Despre toate astea şi despre alte câteva, vom povesti alături de Darren Cahill, pe 15 iunie, la masterclassul The Art of Coaching”, precizează organizatorii.

Sports Festival are loc la Cluj-Napoca între 13-16 iunie şi este evenimentul care îşi propune să aducă la un loc tot ce ţine de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesionişti pentru patru zile de competiţii şi evenimente de nivel mondial care acopera tot spectrul sportului.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *