Politica

TAROM suplimentează din 19 aprilie frecvenţa pe ruta Bucureşti – Baia Mare

TAROM suplimentează din 19 aprilie frecvenţa pe ruta Bucureşti – Baia Mare
 TAROM suplimentează din 19 aprilie frecvenţa pe ruta Bucureşti - Baia Mare - Image
TAROM suplimentează din 19 aprilie frecvenţa pe ruta Bucureşti – Baia Mare

Compania TAROM va suplimenta din 19 aprilie frecvenţa pe ruta Bucureşti – Baia Mare, această cursă urmând să fie efectuată în zilele de vineri, a anunţat, marţi, operatorul aerian naţional.

„În urma analizei de piaţă efectuate şi totodată pentru a veni în sprijinul cererilor tot mai numeroase în privinţa suplimentării cu o nouă frecvenţă pe această rută, TAROM a decis introducerea celei de-a şasea frecvenţe cu destinaţia Baia Mare începând cu data de 19 Aprilie 2019, când va avea loc primul zbor”, precizează TAROM.

Astfel, în intervalul 19 aprilie 2019 – 25 octombrie 2019, această cursă urmează a fi efectuată în zilele de vineri şi va avea următorul program, afişat conform orei locale: Bucureşti – Baia Mare (RO 617), decolare la orele 14:40 aterizare la orele 16:05 şi Baia Mare – Bucureşti (RO 618), decolare la orele 16:30 aterizare la orele 17:50.

Pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti – Baia Mare, preţurile pornesc de la 69 de euro. Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport. AGERPRES/(AS – autor: Mariana Nica, editor: Andreea Marinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *