SOCIAL

Miza scandalului valiza Tel Drum: Eu văd aici un război de natură economică

duica_56804000
Written by

Cristian Duică afirmăcă păstrarea acesator documente nu a fost o idee bună.

"Eu nu am fost în viața mea cu ei plecat pe undeva. Îmi amintesc doar de o ocazie când de Crăciun a tăiat el (n.r. Liviu Dragnea) un porc. Am fost invitați mulți primari acolo și atât. Dar mie mi se pare o inepție să păstrezi asemenea documente. Asta e prima chestie. Pentru că dacă le păstrezi, există și posibilitatea să se scurgă. Chiar nu am ce să comentez, dar mi se pare o prostie ca cineva să țină asemenea documente și fotografii. E greu de spus dacă vine din interior lovitura asta pentru el (n.r. Liviu Dragnea). După cum le văd eu, asta n-are treabă cu PSD-ul. Și nici cu Opoziția. Eu văd aici alt război. De natură economică. Nu vreau să detaliez. Eu nu văd ca fiind ceva politic aici", a declarat Cristian Duică pentru Liber în Teleorman.

Jurnaliştii de la RISE Project anunţă că au intrat în posesia unei valize pline cu informaţii despre Liviu Dragnea şi compania Tel Drum.

Citeşte şi: "TEL DRUM LEAKS". RISE PROJECT anunţă că a intrat în posesia unei valize cu documente despre scandalul Tel Drum

SURSA ARTICOL: AICI

About the author

Adauga un comentariu