Sport

Mircea Lucescu: Rednic nu a reuşit să-i convingă pe conducătorii de la Dinamo pentru a crea o echipă competitivă

Mircea Lucescu: Rednic nu a reuşit să-i convingă pe conducătorii de la Dinamo pentru a crea o echipă competitivă
 Mircea Lucescu: Rednic nu a reuşit să-i convingă pe conducătorii de la Dinamo pentru a crea o echipă competitivă - Image
Mircea Lucescu: Rednic nu a reuşit să-i convingă pe conducătorii de la Dinamo pentru a crea o echipă competitivă

Tehnicianul Mircea Lucescu a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că Mircea Rednic, care a ajuns la un acord pentru ruperea contractului cu Dinamo, nu a reuşit să-i convingă pe conducători să investească pentru a crea o echipă competitivă.

„Am auzit astăzi şi îmi pare rău de Mircea Rednic. Nu vreau să comentez, dar înseamnă că nu a reuşit să convingă conducătorii de necesitatea de a face eforturi pentru a crea o echipă competitivă aşa cum şi-ar dori. Vedeţi că ceea ce se declară depinde de evenimente şi de situaţii, viaţa noastră este plină de nesiguranţă”, a declarat Mircea Lucescu.

Întrebat dacă ar fi tentat să revină în fotbalul românesc, Lucescu a spus: „Haideţi să nu vorbim acum despre asta. Mie îmi place atmosfera, îmi place tot aici şi mă simt întinerit”.

Tehnicianul a afirma că au fost situaţii în cariera sa când a fost nevoit să ajute financiar echipele pe care le antrena, aşa cum a procedat şi Mircea Rednic la Dinamo.

„S-a întâmplat în Italia să ajut şi eu o echipă pentru că patronul nu plătea, şi am dat eu. Deşi asta se întâmpla în anii ‘90. Şi la Rapid s-a întâmplat asta şi la Răzvan, dar Răzvan a dat de la mine. Asta se întâmplă la echipele care nu au posibilităţi financiare. Foarte mulţi au preluat echipele astea mari doar pentru imagine”, a mai spus Mircea Lucescu.

Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit, luni, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 de fotbal la finalul sezonului competiţional 2018-2019, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.

Dinamo a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape (trei egaluri şi un eşec), marcând doar într-unul din ultimele cinci meciuri.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *