Politica

Mihai Tudose nu ar refuza postul de premier dacă Iohannis i-ar cere

Mihai Tudose nu ar refuza postul de premier dacă Iohannis i-ar cere
 Mihai Tudose nu ar refuza postul de premier dacă Iohannis i-ar cere - Image
Mihai Tudose nu ar refuza postul de premier dacă Iohannis i-ar cere

„Aș zice DA pentru țară. Da, dacă președintele mi-ar cere să fiu premier aș accepta. Cu siguranță, da.”, a spus Mihai Tudose.
„Suntem cel mai bine pregătiți pentru a guverna. Nu îi văd pe Ludovic Orban și Rareș Bogdan premieri, Dacian Cioloș a mai fost, cred că va merge la Bruxelles. Sorin Câmpeanu și Mihai Tudose au profil de premier.”, a punctat Victor Ponta.
Cei doi au recunoscut că vor merge, miercuri, la consultările de la Cotroceni, dar vor vorbi și despre sistemul de vot, nu doar despre tema propusă de președinte, cea referitoare la schimbarea legislației în urma trecerii referendumului pe justiție.
„Pro România merge la consultările de la Cotroceni. E un proiect de vot din 2013, cu votul, e trecut pe la CCR, pe la Comisia de la Veneția, trebuie doar schimbat un pic.”, a declarat Victor Ponta.
„E păcat de Dumnezeu, dacă tot mergem acolo, de ce să nu discutăm și altceva. Aș zice DA pentru țară. Da, dacă președintele mi-ar cere să fiu premier aș accepta. Cu siguranță, da.”, a adăugat Mihai Tudose.Sursa: RomaniaTV

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *