Life

MESAJE DE RUSALII 2019: Cine îşi sărbătoreşte onomastica. Nu uitaţi de urări!

MESAJE DE RUSALII 2019: Cine îşi sărbătoreşte onomastica. Nu uitaţi de urări!
 MESAJE DE RUSALII 2019: Cine îşi sărbătoreşte onomastica. Nu uitaţi de urări! - Image
MESAJE DE RUSALII 2019: Cine îşi sărbătoreşte onomastica. Nu uitaţi de urări!

MESAJE RUSALII 2019. În prima zi de Rusalii sunt celebrate femeile care poartă numele de Roxana şi Ruxandra, precum şi derivatele lor Rusalin, Rozalia sau Ruslana.
RUSALII 2019: De ce nu e e bine să te cerţi şi cum protejezi casa şi grădina de grindină şi fulgere. Tradiţii şi obiceiuri 
Roxana este folosit în Anglia şi Franţa. Sursa lui este „roschana”, un cuvânt persan însemnând „În zori”. Ruxandra este un nume slav, rus, înseamnând, prin alte derivate, „strălucire” sau „sclipire”.
MESAJE DE RUSALII. MESAJE DE „LA MULŢI ANI, ROXANA!”, „LA MULŢI ANI, RUXANDRA!”
MESAJE DE RUSALII. De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume!
Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!
MESAJE DE RUSALII. Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!
De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!
MESAJE DE RUSALII. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.
MESAJE DE RUSALII. Toate florile din lume pentru tine Maria! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!
MESAJE DE RUSALII. Mesaje frumoase de Rusalii
Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
MESAJE DE RUSALII. De ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizari. La multi ani incununati de succes!
Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!
MESAJE DE RUSALII. O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!
MESAJE DE RUSALII. Ce nu ai voie să faci în această zi ca să nu ai ghinion tot anul. Top recomandări
Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.
MESAJE DE RUSALII. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.
Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!
MESAJE DE RUSALII. MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE RUSALII- MESAJE DE „LA MULŢI ANI, ROXANA!”, „LA MULŢI ANI, RUXANDRA!”
Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!
Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
MESAJE DE RUSALII. De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.
Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!
MESAJE DE RUSALII. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!Sursa: RomaniaTV

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *