Politica

Liviu Dragnea: „Erau liste cu colegi care să fie executaţi”. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis VIDEO

Liviu Dragnea: „Erau liste cu colegi care să fie executaţi”. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis VIDEO
 Liviu Dragnea:
Liviu Dragnea: „Erau liste cu colegi care să fie executaţi”. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis VIDEO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că încrederea în actul de justiţie este afectată de faptul că „un serviciu secret şi anume SRI are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu Direcţia Naţională Anticorupţie, cu Parchetul General”.
„Am văzut pe un panou „Vrem justiție, nu corupție!”. Da. Și eu vreau. Și noi vrem. Nu mai vrem să funcționeze în continuare aceste sistem care a corupt justiția și care încearcă să o corupă în continuare. În condițiile în care un serviciu secret, și anume SRI, are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casație și Justiție, cu Direcția Națională Anticorupție, cu Parchetul General, în condițiile în care ofițeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituții, se mai putea avea încredere în actul de justiție în România? Adică 60% și ceva dintre români sunt nebuni când spun în toate sondajele, cele rele, că după ce au observat toate informațiile care au ieșit la iveală, abuzuri nemaiîntâlnite, dosare măsluite, dosare făcute prin fraudă, prin presiune și prin șantaj, protocoale secrete, spun că da, și lor se poate întâmpla să fie luați și condamnați fără să fie vinovați. În situația asta au adus România din punct de vedere al percepției românului față de actul de justiție. Cine? Cei care sunt de dimineața până seara în gură cu „statul de drept””, a declarat Liviu Dragnea, la Conferința Extraordinară de alegeri a organizației județene Ialomița a PSD.
Președintele PSD i-a acuzat și pe unii membri de partid că erau în complicitate cu serviciile secrete.

„Erau liste care se făceau inclusiv cu complicitatea unora de la noi la partid. Liste cu colegi care să fie executați. Liste făcute de capii SRI-ului. (…) Toți cei care au corupt justiția trebuie să plătească, indiferent cum îi cheamă. Și indiferent cine îi susține, de aici sau de afară”, a completat Dragnea.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, la Slobozia, că președintele Klaus Iohannis, prin faptul că nu a promulgat bugetul, ”arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor” și a lansat critici la adresa șefului statului.
”Klaus Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor. (…) Nu-i pasă că prin faptul că întârzie aprobarea bugetului, publicarea și promulgarea bugetului se întârzie investiții pe care le așteaptă fiecare comunitate din România, și investiții mici și investiții mari”, a declarat Liviu Dragnea. El a lansat critici la adresa șefului statului. ”Acest domn, că așa pare – domn, (vorbea – n.r.) de albirea unor dosare. Păi chiar nu-i este rușine cu atâta minciună? Cine i-a albit lui cele peste 40 de dosare făcute în legătură cu casele furate de la stat? Nu cumva prietenul lui, care lucrează în Parchetul General? Ei vorbesc despre aceste lucruri? Soția lui când a fost la Parchet? A fost sau n-a fost? Nu cumva a fost noaptea ca hoții? De ce trebuie să fie o justiție selectivă? S-au învățat toți acești oameni în ultima perioadă că noi muncim și încasăm și au fost așa liberi, au zburdat liberi pe câmpii. Dragii mei, de abia ne-am apucat să vorbim”, a adăugat Dragnea.
Președintele Klaus Iohannis a afirmat în această săptămână că ”albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero, în locul construirii de autostrăzi şi spitale”
”Întreb şi eu acum cine a oprit PSD să facă investiţii majore în ultimii doi ani? De ce albirea dosarelor liderilor PSD continuă să fie prioritatea zero, în locul construirii de autostrăzi şi spitale. Am afirmat şi repet – guvernarea PSD a eşuat. Dacă PSD nu e în stare să guverneze pentru cetăţean atunci să plece şi să lase pe alţii care se pricep”, a afirmat Iohannis.Sursa: RomaniaTV

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *