Sport

Fotbal: Parfait Mandanda – Eu vreau să rămân la Dinamo, dar depinde de Charleroi

Fotbal: Parfait Mandanda – Eu vreau să rămân la Dinamo, dar depinde de Charleroi
 Fotbal: Parfait Mandanda - Eu vreau să rămân la Dinamo, dar depinde de Charleroi - Image
Fotbal: Parfait Mandanda – Eu vreau să rămân la Dinamo, dar depinde de Charleroi

Portarul congolez Parfait Mandanda a declarat, marţi, că şi-ar dori să continue la Dinamo din sezonul viitor, dar totul depinde de conducerea clubului belgian de fotbal Charleroi, cu care se află sub contract.

„Antrenorul mi-a spus că ar vrea să rămân, dar trebuie să vorbească cu cei de la Charleroi, depinde de ei. Eu vreau să rămân aici pentru că echipa e bună, mă simt bine aici. Acum nu pot să spun mai multe, pentru că am un contract cu Charleroi. Îmi place în Bucureşti, am fost şi am văzut castele, aş vrea să văd şi restul oraşului. Îmi place mâncarea de aici, am mâncat mici. Şi am învăţat şi câteva cuvinte în română. Dacă voi rămâne aici vreau să merg la un profesor să învăţ limba română”, a afirmat Mandanda.

Deşi nu e sigur că va continua cu Dinamo, Mandanda se gândeşte că ar putea câştiga titlul cu echipa pregătită de Mircea Rednic în sezonul viitor.

„Suntem aici să câştigăm play-out-ul şi vom face tot ce putem pentru asta. Cred că suntem cea mai bună echipă din acest play-out şi o să arătăm asta pe teren. Suntem pregătiţi să câştigăm, vrem să câştigăm mâine. Noi trebuie să ne pregătim pentru sezonul următor, ca să jucăm un play-off. Poate că vom câştiga chiar şi campionatul”, a mai spus Mandanda.

În vârstă de 29 de ani, Parfait Mandanda a venit la Dinamo în luna februarie a acestui an, sub formă de împrumut de la gruparea belgiană Charleroi.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

 

Sursa foto: Parfait Mandanda / Facebook

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *