Sport

Fotbal: Bergodi (FC Voluntari) – Cu Concordia Chiajna e un meci de 6 puncte

Fotbal: Bergodi (FC Voluntari) – Cu Concordia Chiajna e un meci de 6 puncte
 Fotbal: Bergodi (FC Voluntari) - Cu Concordia Chiajna e un meci de 6 puncte - Image
Fotbal: Bergodi (FC Voluntari) – Cu Concordia Chiajna e un meci de 6 puncte

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că partida cu Concordia Chiajna, din etapa a 10-a a play-out-lui Ligii I, este una „de şase puncte”.

„E un meci de 6 puncte cu Concordia Chiajna, o contracandidată a noastră în lupta pentru evitarea retrogradării. Normal că va fi dificil, pentru că pentru Concordia e poate ultima şansă de a ieşi de acolo. Aşa că trebuie să luăm în serios meciul, mai ales că venim după o perioadă nu prea bună din punct de vedere al rezultatelor. Dar noi ne dorim să câştigăm aceste 3 puncte”, a spus tehnicianul italian.

Bergodi a menţionat că salvarea de la retrogradare ar fi o adevărată minune având în vedere faptul că FC Voluntari ocupa ultimul loc al clasamentului în etapa a 24-a a sezonului regulat al Ligii I.

„Am pierdut avantajul pe care îl aveam în urmă cu 4-5 etape. Dar e normal, pentru că oricum nu puteam menţine ritmul de la începutul play-out-ului când am avut trei victorii la rând şi un egal. Poate că acum a intervenit şi o mică relaxare, însă cred că băieţii au înţeles mesajul meu, acela că trebuie să jucăm cu o atitudine extraordinară. Pentru că sunt ultimele 5 meciuri, iar noi dacă ne salvăm atunci înseamnă că vom face o minune. Băieţii ştiu că e foarte, foarte important şi pentru carierele lor să ne salvăm de la retrogradare. Luptăm, suntem acolo, deşi când am venit eu eram departe, pe ultimul loc”, a precizat Cristiano Bergodi.

Antrenorul a precizat că CFR Cluj a avut jucători experimentaţi şi a câştigat meritat titlul de campioană. „CFR Cluj a jucat mereu bine, are jucători foarte buni, experimentaţi, iar eu spun că a câştigat meritat titlul. Nu ştiu ce le-a lipsit celor de la FCSB. Când nu eşti acolo, nu ai de unde să ştii. Eu spun numai că lotul celor de la FCSB este unul foarte buni. Au jucători tineri care au viitor. Dar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu mi se pare corect să vorbesc despre o altă echipă”, a explicat el.

Echipa de fotbal FC Voluntari va întâlni, miercuri, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia Concordia Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a play-out-ului Ligii I. AGERPRES (V-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *