Politica

CNAIR: Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti

CNAIR: Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti
 CNAIR: Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti - Image
CNAIR: Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti

Bucureşti, 14 iun /Agerpres/ – Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi reprezentanţii Poliţiei Rutiere au decis luarea unor măsuri în vederea fluidizării traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti, având în vedere că în perioada imediat următoare, care cuprinde Sărbătoarea de Rusalii, în zonă se pot înregistra ambuteiaje din cauza numărului mare de vehicule.

Astfel, conform unui comunicat remis AGERPRES, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe sensul Bucureşti – Constanţa se creează ambuteiaje, CNAIR SA va schimba sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe 4 benzi în sensul Bucureşti – Constanţa şi pe 2 benzi în sensul Constanţa -Bucureşti.

De asemenea, în cazul în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa – Bucureşti se crează ambuteiaje, CNAIR SA va organiza un punct suplimetar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti. AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editor: Andreea Marinescu)   

US24 NEWS
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *